Training van PSV verstoord door ontevreden fans

Rotterdam, 10 april. Aanhangers van PSV hebben gisteren de training van de club onderbroken. De supporters uitten tijdens de actie hun onvrede over de prestaties van de club in de eredivisie. De training van de Brabanders, die zich voorbereidden op de Champions-Leaguewedstrijd tegen Liverpool morgen, lag slechts enkele minuten stil. De oefensessie werd bezocht door ongeveer 300 supporters. Zaterdag, na de met 2-1 verloren wedstrijd tegen NEC, moest aanvoerder Phillip Cocu de fans al toespreken, nadat zij de doorgang van de spelersbus hadden geblokkeerd. In Rotterdam kwam het zondag tot grotere onlusten nadat Feyenoord in eigen huis met 4-0 had verloren van FC Groningen. Ruim zeshonderd Feyenoorders waren na de wedstrijd samengekomen op de parkeerterreinen voor De Kuip met de intentie het Maasgebouw te bestormen. De politie verrichtte negen aanhoudingen.

Nader bekeken: pagina 17