Overige Films

I Know What You Did Last Summer (Jim Gillespie, 1997, VS). Tieners worden opgejaagd door een mysterieuze moordlustige visser met vishaak in niet onaardige exploitatiefilm in het ‘slasher’-genre. De film neemt zichzelf te serieus, hoewel hij werd geschreven door de auteur van de ‘Scream’-films. Veronica, 22.30-0.30u.

Freeble and the Bean (Richard Rush, 1974, VS). Combinatie van komisch fatalisme en excessief geweld maakte deze politiefilm tot een van de favorieten van Tarantino. Met James Caan en Alan Arkin als ‘wisecracking’ agentenduo. BBC1, 1.15-3.05u.

Piñero (Leon Ichaso, 2001, VS). Hoofdrol van Benjamin Bratt is belangrijkste troef van kakelbont vormgegeven ‘biopic’ over de wilde Puerto-Ricaanse dichter, schrijver en acteur Miguel Piñero, die zijn eerste toneelstuk in de gevangenis schreef en in 1988 op 41-jarige leeftijd overleed aan een kapotte lever. BBC2, 1.20-3.00u.