Lichaam militair naar Nederland

Lichaam militair naar Nederland Kabul. Het lichaam van de Nederlandse militair die vrijdag verongelukte tijdens een missie in Afghanistan is zondag teruggevlogen naar Nederland. De man overleed toen zijn pantservoertuig tijdens een patrouille een ongeluk kreeg in de provincie Uruzgan. Meer dan 1.500 mensen hebben het condoleanceregister getekend voor de omgekomen militair. Dit weekeinde kwamen nog eens zeven NAVO-militairen om in het zuiden van Afghanistan, van wie zes Canadezen door een aanslag. Foto WFA WFA45:LICHAAM VERONGELUKTE MILITAIR TERUG NAAR NEDERLAND:TARIN KOWT;09APR2007- Nederlandse en Australische militairen op Kamp Holland staan zaterdag allen opgesteld langs de onverharde landingsbaan van Kamp Holland te Tarin Kowt. Het lichaam van de sergeant der eerste klasse Robert Donkers is zondag op 1e Paasdag teruggekeerd in Nederland. Op de vliegbasis Eindhoven werd het lichaam met militair ceremonieel overgedragen aan de familie. De 33-jarige verpleegkundige was vanaf september 2006 werkzaam bij het 42 Pantserinfanteriebataljon Limburgse Jagers en was gelegerd in Oirschot. De sergeant kwam om het leven bij een ongeluk tijdens een patrouille in Uruzgan. WFA/wc/str. Sjoerd Hilckmann/AVDD WFA WFA