Jongen van zeven is eventjes een bodybuilder

Jongen van zeven is eventjes een bodybuilder Rotterdam. Damian Peeters, zeven jaar oud, poseerde zondag voor het fotografenduo Bastiaan Heus en Sander Nieuwenhuys. De twee gaan elk weekeinde naar een evenement, zetten daar een kleine studio neer en vragen deelnemers of bezoekers of ze een portret mogen maken. De ene week maken ze een serie van K3-fans, de andere week zijn ze bij het NK indoor roeien. Afgelopen weekeinde waren ze bij een wedstrijd bodybuilden. Damian Peeters was in Theater Zuidplein, tijdens de Rotterdam Cup 2007. Hij mocht tijdens de laatste vijf minuten even meedoen met de echte bodybuilders. Het bruin op zijn lichaam komt van een verf die de meeste deelnemers aan een wedstrijd bodybuilding van tevoren met een verfroller op hun lichaam smeren. Bekijk de hele serie foto’s van Bastiaan Heus en Sander Nieuwenhuys op www.nieuwenheus.nl Foto NieuwenHeus Rotterdam, 08-04-2007 Fotografen Sander Nieuwenhuys en Bastiaan Heus maakten een portretten serie van de deelnemers aan de Rotterdam Cup bodybuilding wedstrijd in het Zuidplein theater. Foto: NieuwenHeus.nl jongetje Damian Peeters NieuwenHeus.nl

Damian Peeters, zeven jaar oud, poseerde zondag voor het fotografenduo Bastiaan Heus en Sander Nieuwenhuys. De twee gaan elk weekeinde naar een evenement, zetten daar een kleine studio neer en vragen deelnemers of bezoekers of ze een portret mogen maken. De ene week maken ze een serie van K3-fans, de andere week zijn ze bij het NK indoor roeien. Afgelopen weekeinde waren ze bij een wedstrijd bodybuilden.

Damian Peeters was in Theater Zuidplein, tijdens de Rotterdam Cup 2007. Hij mocht tijdens de laatste vijf minuten even meedoen met de echte bodybuilders. Het bruin op zijn lichaam komt van een verf die de meeste deelnemers aan een wedstrijd bodybuilding van tevoren met een verfroller op hun lichaam smeren.

Bekijk de hele serie foto’s van Bastiaan Heus en Sander Nieuwenhuys op www.nieuwenheus.nl