Internet Voorkeur

Digitale reisverslagen. Ga je ook binnenkort backpakken door Mexico of relaxen aan de stranden van Australië? Leuk – tenminste: dat zou het zijn als er niet je familie en vrienden waren. Die willen namelijk continu een ‘update’ van hoe het met je is, waar je verblijft en met wie je uithangt. En zo’n update via de telefoon of via individuele mailtjes kost vaak (te) veel tijd en geld. De website Reisprofiel biedt in dit geval uitkomst. Hierop kan je je buitenlandervaringen gratis met de hele wereld delen door een digitaal reisverslag aan te maken. Op dat reisprofiel is het mogelijk verslagen, foto’s en belangrijke reisgegevens te plaatsen. Beschik je een keertje niet over toegang tot het world wide web? Geen probleem. Via een sms-service kunnen je dierbaren nog steeds lezen wat je allemaal beleeft in het oerwoud. Via een gecombineerde route- en satellietenkaart is te volgen waar je verblijft of rondtrekt. Voor het geval dat het thuisfront ook even kwijt wil hoe het ze vergaat en hoe verschrikkelijk ze je missen, hebben de makers van Reisprofiel een gastenboek toegevoegd. Op die manier wordt je toch nog individueel op de hoogte gehouden van het laatste nieuwtjes uit Nederland.

Meer informatie: op www.reisprofiel.nl