Disneyland werft Donald Ducks

Disneyland werft Donald Ducks Amsterdam, 10 april. Audities voor een baan bij Disneyland in Parijs, vanmorgen in Amsterdam. Disneyland schakelde het Centrum voor Werk en Inkomen in om personeel te zoeken dat komend vakantieseizoen voor Donald Duck of Mickey Mouse wil spelen. Ook zoekt het attractiepark steltlopers, paradedansers, bungeejumpers, vlaggendragers en poppenspelers. In andere Europese landen zijn ook audities. Volgens het CWI werkt Disneyland graag met Nederlanders om hun talenkennis. Bovendien wordt het attractiepark druk bezocht door Nederlanders. Kandidaten moesten minimaal achttien jaar oud zijn en afkomstig uit de Europese Unie. Foto NRC Handelsblad, Maurice Boyer Auditie voor Eurodisney georganiseerd door het CWI Foto NRC H'Blad Maurice Boyer 070410 Boyer, Maurice