Accessoiruh voor de Xbox

Een Gibson voor beginners Xbox accessoire

Het Hebben-team heeft nooit begrepen waarom je zou willen chatten met een spelcomputer. Dan ga je als multitaskend lid van de Boeiuh-generatie toch achter de pc zitten gamen? Maar nu wordt alles duidelijk: Microsoft komt met een minitoetsenbord dat je in je Xbox-360-controller klikt. Met je duimen kun je chatten met Windows Live Messenger en ondertussen Gears of War spelen. Chilluh!

Xbox-accessoire nummer twee is de plastic gitaar die bij het spel Guitar Hero II wordt geleverd. Het model is geïnspireerd op de z-vormige Gibson Explorer – onsterfelijk dankzij James Hetfield van Metallica. Maar de Gibson van Hetfield heeft geen kleurcodes à la de Jostiband op de hals geverfd. Stel je voor dat je vriendin je betrapt met zo’n plastic gitaar om je nek, dansend voor de tv. Zeg je dan met een stalen gezicht dat je haar gitaarheld bent?

Marc Hijink

Meer links en gadgets op nrc.nl/hebben