5 FILM

Abigail Breslin als de kleine Olive Regisseursduo Jonathan Dayton en Valerie Faris kozen in Little Miss Sunshine voor een licht absurde vorm van realisme. De achtjarige Olive sleept haar hele disfunctionele familie mee van Albuquerque naar Redondo Beach (in een oud volkswagenbusje) om een miss-titel te winnen. Regie: Jonathan Dayton & Valerie Faris. Met: Greg Kinnear, Toni Collette. Abigail Breslin als de kleine Olive

Little Miss Sunshine (2006)

Vanavond te zien in Amsterdam, Arnhem, Assen, Spijkenisse, Tiel, Wageningen. Inl: www.bios.nl

Regisseursduo Jonathan Dayton en Valerie Faris kozen in Little Miss Sunshine voor een licht absurde vorm van realisme. De achtjarige Olive sleept haar hele disfunctionele familie mee van Albuquerque naar Redondo Beach (in een oud volkswagenbusje) om een miss-titel te winnen. Regie: Jonathan Dayton & Valerie Faris. Met: Greg Kinnear, Toni Collette.