4 MUZIEK

Muzikant en acteur Chris Isaak Chris Isaak is voor het eerst in 12 jaar in Nederland voor een optreden. Zijn muziek kun je omschrijven als een mengeling van country, blues, rock-’n-roll, pop en surfrock, maar vooral als rockabilly. Isaak is bekenbd van hits als Blue Hotel en Wicked Game, en was te zien in films als Married to the Mob, The Silence of the Lambs, Twin Peaks – Fire Walk with Me en Little Buddha, en in tv-series als Twin Peaks en Friends. Chris Isaak speelt een avondvullende show (ca 2 uur) + meet-and-greet/signeersessie na afloop! Muzikant en acteur Chris Isaak

Chris Isaak

Eindhoven: Effenaar. Aanvang: 20.00u.Inl/res: www.effenaar.nl

Chris Isaak is voor het eerst in 12 jaar in Nederland voor een optreden. Zijn muziek kun je omschrijven als een mengeling van country, blues, rock-’n-roll, pop en surfrock, maar vooral als rockabilly. Isaak is bekenbd van hits als Blue Hotel en Wicked Game, en was te zien in films als Married to the Mob, The Silence of the Lambs, Twin Peaks – Fire Walk with Me en Little Buddha, en in tv-series als Twin Peaks en Friends. Chris Isaak speelt een avondvullende show (ca 2 uur) + meet-and-greet/signeersessie na afloop!