1 uit eten met iens

Coopvaert

Rotterdam: Blaak 776, Telefoon (010) 280 03 03Keuken open 07.30-24.00, za-zo 9.00-01.00Gem. prijs 3-gangen à la carte 32,50 euroCategorie: nieuwkomer

Deze Nederlands-Franse keuken werkt met oriëntaalse kruiden en vergeten groenten. Neem bijvoorbeeld de in witte wijn en jus d’orange gemarineerde hertenbiefstuk met een gepocheerde vijg, stroaardappelen en een saus van jeneverbessen. Coopvaert voert een restrictief rookbeleid. De service is goed. Hoewel de bediening nog jong is, wordt het professioneel en goed gedaan.

Uitstekend | Leuk nieuw adresje, heerlijk geluncht. De kaart is verrassend, net even anders! Ik had een heerlijke tagliatelli met mosseltjes. Daarna een lekkere cappuccino, die normaal moeilijk te vinden is in Rotterdam. De lunchgerechten variëren tussen de 4,50 en 9 euro. (28-01-2007 F. & I. te Naarden)

Uitstekend | Het restaurant is sfeervol aangekleed. We werden bediend door jong maar professioneel personeel, dat bij elk gerecht een passende wijn serveerde. Het leukste vond ik het aparte hoekje waar we met z’n vieren gezeten hebben en door de chef werden voorzien van heerlijke amuses en gerechten. (20-01-2007 J. van B. te Groningen)