Internet Voorkeur

Culturele Zondagen. Zondag is een dag waarop veel mensen niet veel te doen hebben. Beetje hangen, beetje bellen met vrienden en nog even snel het huishouden doen. Voor degene die wel wat meer actie op de ‘rustdag’ wil, zijn de Culturele Zondagen van de gemeente Utrecht een leuk alternatief. Op zo’n zondag – gemiddeld eens per maand – zijn er allerlei culturele en recreatieve evenementen in de Domstad te beleven. Vaak gratis. Op de website van Culturele Zondagen staat een uitgebreide beschrijving van het initiatief, een overzicht van alle zondagen in 2007 en een programma voor de eerstvolgende cultuurdag. Die is op 8 april en staat in het teken van jazzmuziek, in combinatie met andere kunstdisciplines. Als je zelf wat ideeën voor een spannende mix der kunsten hebt, kan je op culturelezondagen.nl jouw droom op de digitale wensenmuur achterlaten. Voor het geval dat je vrienden voor de Culturele Zondagen wilt uitnodigen: op de website staan acht flashcards. En als je toch een rustige zondag wilt beleven, is er nog de screensaver Geen haast als extraatje.

Meer informatie op www. culturelezondagen.nl