Clark en Wetterich leiden in Masters

Rotterdam, 7 april. De golfspelers Tim Clark en Brett Wetterich leiden na de tweede ronde van de The Masters. De Zuid-Afrikaan en de Amerikaan staan op -2 en hebben één slag voorsprong op de Amerikaan Vaughn Taylor. De Engelsman Justin Rose heeft twee slagen achterstand. Tiger Woods, de grote favoriet voor de zege van het toernooi op de Augusta National Golfclub, staat slechts vijf slagen achter (+3) op het leidende duo. Phil Mickelson, de winnaar van vorig jaar, eindigde op zeven slagen (+5) van de koplopers. Met Woods en Mickelson komen twee ronden voor het einde nog veel spelers in aanmerking voor de eindzege. Want ook onder meer Vijay Singh, Zach Johnson, Jerry Kelly, Geoff Ogilvy, Padraig Harrington, Paul Casey, Luke Donald en Jose Maria Olazabal staan binnen zeven slagen van de leiders. Ernie Els, Sergio Garcia en Colin Montgomerie plaatsten zich niet voor het slotweekeinde.