nu op nrc.nl

Wat lezen we deze zomer?

Een liefdesgeschiedenis van Hafid Bouazza, een western van Arthur Japin en een kleine roman van AKO-prijswinnaar Jeroen Brouwers. De Nederlandse uitgeverijen komen deze dagen met hun zomercatalogi. De boekenredactie van NRC selecteerde uit Anthos, De Arbeiderspers, Artemis, Atlas, Bert Bakker, Contact en Prometheus een aantal titels. Onder meer de vertaling van de biografie van Hilary Clinton.

Kijk voor alle titels op nrc.nl/boekenblog

En nu op www.volkskrant.nl

Op de site van de Volkskrant staat een mooie spotprent van Jos Collignon over de situatie bij PcM, uitgever van zowel de Volkskrant, als nrc.next, NRC Handelsblad en Trouw. Daar is ook de open brief te lezen waarin redacties de bedrijfstop vragen om terugstorting van hun bonussen. Kijk op de voorpagina rechtsonder onder het kopje ‘extra’.

Bekijk Jos Collignon op www.volkskrant.nl