3 Ontwerpen

Persoonlijke drankfles

www.undergroundliquorstore.com, 11,95 euro excl. verzendkosten

Alleen al de website van de Underground Liquorstore is de moeite waard om een kijkje te nemen. Je start in een virtuele steeg. Schroom het afval en de fruitvliegjes niet en stap in de vuilcontainer. Uiteindelijk beland je in een minimalistisch ingerichte bar. In deze virtuele ruimte kun je wat gaan rondlopen. Klik bijvoorbeeld op de bar om de persoonlijke drankflessen van anderen te bewonderen, die niet heel creatief blijken te zijn, gezien het grote aantal blote vrouwen. Zin om zelf aan de slag te gaan? Loop dan naar rechts en ga het enigszins louche ogende steegje in. Het flessenprogramma zal automatisch tevoorschijn komen. Zelf een persoonlijke drankfles maken is simpel. Het enige wat je hoeft te doen, is een leuke foto uploaden. Een persoonlijke wodkafles is natuurlijk erg origineel om als cadeau te geven. (RH)

Met bijdragen van Olga van Ditzhuijzen, Jessica van Geel, Renée Heidekamp en Marjolein Marchal