1 uit eten met iens

El Pincho

Haarlem: Riviervismarkt 17Telefoon (023) 553 02 88Keuken open vanaf 16.00, ma geslotenGem. prijs 3-gangen à la carte 18,00 euroCategorie: tapas

Uitstekende tapasbar, van het hippe soort, zonder afbreuk te doen aan de authentieke Spaanse smaken. Boquerones zoals je ze in Spanje krijgt en fantastische calamares a la plancha. Vrolijke mannen in de bediening, lekkere muziek en mooie flamencoplaten aan de muur maken het helemaal af. Bovendien prettig centraal gelegen, zo vlakbij de Haarlemse Grote Markt.

uitstekend | Dit restaurant heeft een gevarieerde kaart met spannende gerechten. Je krijgt redelijke porties in verhouding tot de prijs en de huiswijnen zijn lekker. Sommige serveersters zijn minder oplettend, maar attent en behulpzaam. Absoluut het beste tapasrestaurant van Haarlem. (17-11-2006 M. N. te Haarlem)

uitstekend | El Pincho is geheel verbouwd. Ze hebben een uitgebreide kaart. De tapas zijn uitstekend en het aanbod is zeer divers. Bovendien is het niet te duur. Minpuntje: sommige tafeltjes staan wel heel dicht op elkaar. (10-11-2006 J. te Haarlem )

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens