Wasserette in vuur en vlam

Wasserette in vuur en vlam Maysville. Van rustig wachten op de was, was gisteren in deze wasserette in de Amerikaanse plaats Maysville, Kentucky, geen sprake nadat een van de wasdrogers vlam had gevat. Wasdrogers kunnen in brand vliegen als hete onderdelen van de machine in aanraking komen met pluizen en stof die tijdens het drogen niet in de speciale filter zijn blijven hangen. Niemand raakte gewond in de wasserette. Foto AP, Terry Prather A lady reacts as a laundromat dryer burns in Maysville, Ky., Tuesday, April 3, 2007. No one was hurt in the blaze. (AP Photo/The Ledger Independent, Terry Prather.) Associated Press

Van rustig wachten op de was, was gisteren in deze wasserette in de Amerikaanse plaats Maysville, Kentucky, geen sprake nadat een van de wasdrogers vlam had gevat.

Wasdrogers kunnen in brand vliegen als hete onderdelen van de machine in aanraking komen met pluizen en stof die tijdens het drogen niet in de speciale filter zijn blijven hangen.

Niemand raakte gewond in de wasserette.