Ruud van Empel

Ruud van Empel De foto’s die Ruud van Empel (48) maakt van kinderen, planten of vrouwen hebben iets onwerkelijks, iets overgestileerds. Ze zijn door de kunstenaar opgebouwd uit de duizenden digitale beelden in zijn fotoarchief. Van ooglid tot wimper, van blad tot insect, alles heeft Van Empel op de computer aan elkaar gelijmd. Museum Het Valkhof laat nu een overzicht van zijn werk zien met zo’n 35 fotowerken uit de periode 1996-2006. Ruud van Empel – fotowerken t/m 3 juni in Museum het Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen. Di-vr 10-17, za-zo 12-17u Ruud van Empel: World # 7, 2005, cibachrome Publicatie uitsluitend rechtenvrij ter promotie van de tentoonstelling Courtesy Flatland Gallery Empel, Ruud van

De foto’s die Ruud van Empel (48) maakt van kinderen, planten of vrouwen hebben iets onwerkelijks, iets overgestileerds. Ze zijn door de kunstenaar opgebouwd uit de duizenden digitale beelden in zijn fotoarchief. Van ooglid tot wimper, van blad tot insect, alles heeft Van Empel op de computer aan elkaar gelijmd. Museum Het Valkhof laat nu een overzicht van zijn werk zien met zo’n 35 fotowerken uit de periode 1996-2006.

Ruud van Empel – fotowerken t/m 3 juni in Museum het Valkhof, Kelfkensbos 59, Nijmegen. Di-vr 10-17, za-zo 12-17u