Nederlands Fluitorkest

Het Nederlands Fluitorkest geeft op Tweede Paasdag een concert ‘Devotie in tijden van ongeloof III’. Muziek, licht, inrichting en geuren in het Muziekgebouw aan ’t IJ dragen bij aan de devote sfeer rond muziek uit Japan en India of daardoor geïnspireerd. Er is nieuwe muziek van Rokus de Groot en Ned McGowan, die ook soleert naast mezzosopraan Petra Stoute en de Indiase mridangam-speler BC Manjunath. Puccini

Het Nederlands Fluitorkest geeft op Tweede Paasdag een concert ‘Devotie in tijden van ongeloof III’. Muziek, licht, inrichting en geuren in het Muziekgebouw aan ’t IJ dragen bij aan de devote sfeer rond muziek uit Japan en India of daardoor geïnspireerd. Er is nieuwe muziek van Rokus de Groot en Ned McGowan, die ook soleert naast mezzosopraan Petra Stoute en de Indiase mridangam-speler BC Manjunath.

Nedederlands Fluitorkest: 9 april Muziekgebouw aan ’t IJ Amsterdam res 020-7882000