Mighty Society 4

Foto Sanne Peper Theatermaker Eric de Vroedt brengt deel 4 van Mighty Society, zijn reeks politieke theaterstukken over de globalisering. Debatten en eigen krantjes verlevendigen dit project. In Mighty Society 4 maakt Europarlementariër Jet (Els Ingeborg Smits) vuile zaken met haar vriend (Hein van der Heiden), een corrupte ondernemer die bedrijven verplaatst naar lage loonlanden. Twee ontslagen werknemers komen verhaal halen. Mighty Society 4 is even amusant als choquerend. Tournee t/m 25 mei. Inl: 020-4121415 en www.mightysociety.nl Peper, Sanne

Theatermaker Eric de Vroedt brengt deel 4 van Mighty Society, zijn reeks politieke theaterstukken over de globalisering. Debatten en eigen krantjes verlevendigen dit project. In Mighty Society 4 maakt Europarlementariër Jet (Els Ingeborg Smits) vuile zaken met haar vriend (Hein van der Heiden), een corrupte ondernemer die bedrijven verplaatst naar lage loonlanden. Twee ontslagen werknemers komen verhaal halen. Mighty Society 4 is even amusant als choquerend.

Tournee t/m 25 mei. Inl: 020-4121415 en www.mightysociety.nl