Cricketers Sri Lanka verslaan Engeland

Cricketers Sri Lanka verslaan Engeland St.Johns, 5 april. St.Johns, 5 april. De Sri Lankaanse cricketer Lasith Malinga juicht nadat hij het wicket heeft genomen van de Engelsman Ed Joyce. De cricketploeg van Sri Lanka heeft vannacht bij de WK in het Caraïbisch gebied goede zaken gedaan door Engeland te verslaan, met twee runs. Vier van de acht ploegen die nog over zijn, de Super Eight, gaan naar de halve finales. Australië leidt, voor Nieuw Zeeland. Sri Lanka staat derde, Engeland vijfde. (Foto AFP) Sri Lankan cricketer Lasith Malinga is jubilant after taking the wicket of England's Ed Joyce during the Cricket World Cup Super Eights match at the Sir Vivian Richards stadium in St. John's, 04 April 2007. Sri Lanka were dismissed for 235 in their innings with England losing two early wickets in their chase. AFP PHOTO/Greg WOOD AFP