Chilenen boos om openbaar vervoer

Chilenen boos om openbaar vervoer Santiago. De politie in Santiago drong gisteren demonstranten met een waterkanon terug in de Chileense hoofdstad. Honderden studenten, van wie er 93 werden opgepakt, protesteerden tegen het nieuwe stelsel voor openbaar vervoer. Daardoor komen er geen bussen in bepaalde wijken en moeten mensen noodgedwongen lange afstanden te voet afleggen. De regering heeft de verkeersminister vervangen. Foto AP Demonstrators are dispersed by the police with water cannons, during a protest against the implementation of a new transport plan in Santiago, in the surroundings of the presidential palace in the Chilean capital, on April 4th, 2007. AFP PHOTO/MARTIN BERNETTI
Chilenen boos om openbaar vervoer Santiago. De politie in Santiago drong gisteren demonstranten met een waterkanon terug in de Chileense hoofdstad. Honderden studenten, van wie er 93 werden opgepakt, protesteerden tegen het nieuwe stelsel voor openbaar vervoer. Daardoor komen er geen bussen in bepaalde wijken en moeten mensen noodgedwongen lange afstanden te voet afleggen. De regering heeft de verkeersminister vervangen. Foto AP Demonstrators are dispersed by the police with water cannons, during a protest against the implementation of a new transport plan in Santiago, in the surroundings of the presidential palace in the Chilean capital, on April 4th, 2007. AFP PHOTO/MARTIN BERNETTI AFP