1 uit eten met iens

Dining restaurant

Den Haag: Frederikstraat 54Telefoon (070) 312 24 77Keuken open 12.00-14.30u., 18.30-22.00u., zo-ma geslotenGem. prijs 3-gangen à la carte 33,00 euroCategorie: rookvrij

Het concept van de open en reukloze keuken mag dan voor sommigen wel een mooi schouwspel van vakmanschap opleveren, het geeft soms het gevoel dat alles opgewarmd wordt. Toch: subliem klaargemaakt eten, zoals tartaar van tonijn en biefstukzwam. De porties zijn wat aan de magere kant. De keurige bediening is er op de juiste momenten. En: no smoking. Hoera!

uitstekend | Wat heerlijk om in Nederland eens uit eten te kunnen met deze prijs-kwaliteitverhouding! Ik had de hoop al op gegeven om nog eens een rookvrij restaurant te vinden waar je lekker kunt eten. Ga vooral zo door! (14-01-2007 R. van M. te Amstelveen)

uitstekend | Niet alleen de vis en het vlees waren super, maar ook het garnituur en de sausjes. Leuk dat de chef langs kwam voor een praatje. Eén minpuntje: tussen de gangen door zaten we soms een half uur zonder drankjes. (03-12-2006 M. K. te Den Haag)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens