5 masterclass

Percussie Slagwerk Masterclass vuilnisbakken

Masterclass percussie

http://omroep.nl/nps/masterclass

Na televisieprogramma’s als Idols, Popstars the Rivals en X-factor, kunnen we nu ook stemmen op aanstormend percussietalent. De wedstrijd is onderdeel van een masterclass percussie, georganiseerd door de NPS. De winnaar van de slaginstrumentenwedstrijd zal toegelaten worden tot een cursus gegeven door de Egyptenaar Hossam Ramzy. Hij verzorgde het slagwerk voor onder anderen Peter Gabriel, Jimmy Page (Led Zeppelin) en de Gipsy Kings. De voorrondes zijn inmiddels geweest en vier kandidaten: Andy Kooren (17), Pasha Karami (27), Javier Alejandro Cordoba (44) en Wieke Garcia (28) zijn door naar de volgende ronde. Er zijn echter nog elf deelnemers die kans kunnen maken op een wildcard. Het Nederlandse publiek mag uitmaken wie van hen in de race blijft. Momenteel staan de auditiefilmpjes van deze deelnemers online. Je kunt nog tot 23 april je stem uitbrengen. (RH)