1 uit eten met iens

Krab aan de Haven

Almere: Sluiskade 16Telefoon (036) 531 15 57Keuken open 17.00-21.30, ma-di gesloten van okt-mrtGem. prijs 3-gangen à la carte 28,00 euroCategorie: Frans/vis

Onderscheidend visrestaurant, waar je zowel binnen als op het terras een verrassende varkenshaas met gorgonzola kunt bestellen. De inrichting zou iets minder minimalistisch mogen, maar het mooie uitzicht op de haven maakt veel goed. De benadering is vriendelijk, wel duurt het even voordat je je prijzige gerecht krijgt. Toch two thumbs up voor de Krab, vooral voor de chocoladetaart.uitstekend | Zeer goed eten. Als je erg veel honger hebt dan moet je zeker het verrassingsmenu nemen. De basic inrichting past bij een visrestaurant. Goede stoelen; niet onbelangrijk als je 3 uur getafeld hebt. Dit wordt zeker een vast restaurant voor ons. (04-12-2006 P.R. te Amsterdam)

uitstekend | Wat een geweldige tent. De vis is om je vingers bij af te likken en de bediening uitstekend. We gingen nadat we in de krant lazen dat ze werden uitgeroepen tot beste restaurant van Almere. Dat is terecht. Hulde, we komen zeker terug. (29-10-2006 S.B. te Amsterdam)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens