Zweefvliegtuigje stort neer in wijk

Zweefvliegtuigje stort neer in wijk Roermond. Een Duits sportvliegtuigje is gisteravond in de Lovaniostraat in Roermond neergestort. De piloot kwam daarbij om het leven. Volgens ooggetuigen maakte het toestel enkele loopings en raakte het daarna een boom. Het in Duitsland geregistreerde vliegtuigje was opgestegen van een dertig kilometer verder gelegen vliegveldje in Grefath in Duitsland, zei de Roermondse burgemeester Henk van Beers. Foto FBF Zweefvliegtuig stort neer in woonwijk Roermond - Maandagavond is een gemotoriseerd zweefvliegtuig neergestort nabij de Lovaniostraat, in de Roermondse wijk 't Veld. De piloot is hierbij om het leven gekomen.Voor zover bekend zijn er geen andere slachtoffers gevallen. Ooggetuigen zeiden dat het toestel enkele loopings maakte en daarbij een boom raakte. Vervolgens kwam het neer op een grasveldje. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt en ook burgemeester Van Beers is ter plekke. Het ongeval werd door meerdere mensen gezien. Hiervoor is slachtofferhulp ingeschakeld. Waar het vliegtuigje vandaan kwam is nog onbekend. FOTOGRAFIE: FBF.NL NAAMSVERMELDING COPYRIGHT FOTO: FBF.NL DE BRUINLAAN 26 1427 AH AMSTELHOEK BELANGRIJK-GEVOLGEN BIJ PLAATSING VAN FBF FOTO'S EN TEKST IN MEDIA OF ANDERS ZIJN VOOR EIGEN AANSPRAKELIJKHEID. SITE www.fbf.nl EMAIL fotografie@fbf.nl FRANK VAN DEN BERG GSM 06-53339633 ERWIN HERMANNS GSM 06-15042208 BIJ GEBRUIK INTERNET HANTEREN WIJ NVF TARIEF FBF.NL FOTOGRAFIE