Televisie Overige Films

Valentine (Jamie Blanks, 2001, VS/Australië). Slasherfilm neemt zijn eigen clichés wel erg serieus. Gevaarlijke gek, die als puber op Valentijnsfeestjes altijd genegeerd werd, pleegt verlekkerd gefilmde moordaanslagen op vijf langharige, rondborstige en Bambi-ogige vriendinnen. Wie blijft gespaard? Veronica, 22.25-0.15u.

Ride Lonesome (Budd Boetticher, 1959, VS). Western waarin Randolph Scott wraak wil nemen op de moordenaar van zijn vrouw (Lee Van Cleef) en daartoe diens broer gijzelt. Filmdebuut van toen 30-jarige James Coburn en ook met Karen Steele en James Best. WDR, 22.10-23.20u., nagesynchroniseerd.

The Bad News Bears (Michael Ritchie, 1976, VS). Onderhoudende komedie over een jeugdteam van grofgebekte honkballertjes. Met Walter Matthau als drankzuchtige coach en Tatum O’Neal als pitcher. Ook met Vic Morrow. Kreeg twee vervolgfilms. Morgen, BBC2, 12.00-13.35u.