6 Tv kijken

‘Chris Zegers altijd goedgeluimd’ Chris Zeegers op waterskies www.tv-willemijn.nl Willemijn heeft een stilzetknop op haar tv. Dat levert niet alleen een rustige plaspauze op, in de wetenschap dat je niets gemist hebt, maar heeft nog meer voordelen. Elke keer als Willemijn iets geks, grappigs, ergerniswekkend of belachelijks op tv ziet, drukt ze op de ‘stil’-knop en komt ze van de bank af om een foto te maken.

TV Willemijn

www.tv-willemijn.nl

Willemijn heeft een stilzetknop op haar tv. Dat levert niet alleen een rustige plaspauze op, in de wetenschap dat je niets gemist hebt, maar heeft nog meer voordelen. Elke keer als Willemijn iets geks, grappigs, ergerniswekkend of belachelijks op tv ziet, drukt ze op de ‘stil’-knop en komt ze van de bank af om een foto te maken. Al elf jaar. „Vroeger deed ik dat nog met een analoge camera”, mailt ze, „maar natuurlijk deed ik niks met die enorme stapel onzinkiekjes.” Nee, Willemijn is geen freak maar maakt zelf tv-programma’s, voor haar werk. En toen ze twee jaar geleden een website startte, besloot ze om daar elke dag zo’n foto te plaatsen. Maar de site werkt per ongeluk verslavend; als je zelf iets idioots hebt gezien, blijf je hopen dat Willemijn het ook heeft opgemerkt. En misschien wel het leukst is het korte, geestige commentaar dat onder de fragmentjes staat. (OvD)