1 uit eten met iens

De Groene Weyde

Groningen: Nieuwe Ebbingestraat 149, Telefoon (050) 573 04 24Keuken open 17.00-21.30u., ma geslotenGem. prijs 3-gangen à la carte 16,50 euroCategorie: vegetarisch

Deze oldtimer staat bekend om zijn vegetarische gerechten en scharrelproducten. De chef-kok doet de naam van dit restaurant eer aan, dat kun je merken aan de verrassende gerechten op de menukaart. Alles wordt op een smakelijke manier opgediend, al is het simpele kost. Ook kun je hier een daghap bestellen onder de 10 euro, erg gunstig in een studentenstad.

uitstekend | Het eten is redelijk geprijsd en de bediening is vlot en vriendelijk. Het enige minpuntje vonden we de afzuiging in de keuken; die is lang niet optimaal! Je kunt trouwens beneden ook eten, dan heb je er geen last van. Jammer, want ik vind het boven gezelliger. (12-02-2007 J. W. te Middelstum)

uitstekend | Er hing een gezellige en gemoedelijke sfeer tijdens het heerlijke etentje. Ik heb eindelijk een eetcafé gevonden met meerdere vegetarische gerechten op de kaart. Top dat er ook scharrelvlees op de kaart staat! (17-01-2007 J. B. te Groningen)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens