Niets dan sap

Een oligarch die reclame maakt voor fruitsap? Hoe diep een mens kan vallen. Sinds de Russische mijnmagnaat Michail Prochorov in januari met twee sloepen vol ‘jonge, intelligente vriendinnen’ als een goedkope souteneur skioord Courchevel werd uitgegooid, verloor hij  zijn post als baas van Norilsk Nickel. Nu lacht Rusland hem elke avond uit in dit spotje van sapmerk Sokos. Het past overigens naadloos in de campagne van het geliefde Sovjetmerk Sokos, dat onder begeleiding van ’Puttin’

prochorov_copy.jpgEen oligarch die reclame maakt voor fruitsap? Hoe diep een mens kan vallen. Sinds de Russische mijnmagnaat Michail Prochorov in januari met twee sloepen vol ‘jonge, intelligente vriendinnen’ als een goedkope souteneur skioord Courchevel werd uitgegooid, verloor hij  zijn post als baas van Norilsk Nickel. Nu lacht Rusland hem elke avond uit in dit spotje van sapmerk Sokos.

Het past overigens naadloos in de campagne van het geliefde Sovjetmerk Sokos, dat onder begeleiding van ’Puttin’ on the Ritz’ de ‘droom van het zoete leven’ tegenover zijn vertrouwde ‘niets dan sap’ stelt: zie ook hier en hier.