Overige films

Police Academy 4: Citizens on Patrol (Jim Drake, 1987, VS). Vierde aflevering in populaire reeks melige filmkluchten over onhandige politieagenten. Met Steve Guttenberg. Veronica, 20.30-22.00u.

Tai-Pan (Daryl Duke, 1986, VS). Rommelige historische avonturenfilm, naar roman van James Clavell, over handelsimperium in 19de-eeuws Hongkong. Met Bryan Brown, Joan Chen. BBC1, 1.15-3.15u.

Khamosh Pani/ Silent Waters (Sabiha Sumar, 2004, Pakistan, Duitsland, Frankrijk). Drama over de opkomst van het moslimfundamentalisme in Pakistan. Speelt zich af in 1979, als generaal Zia-ul-Haq de staat van beleg heeft afgekondigd en het land binnen een paar maanden heeft uitgeroepen tot moslimstaat. Aicha ziet haar dromerige zoon Salim, die ze met zoveel zorg heeft opgevoed, onherkenbaar veranderen. ZDF, 0.40-2.10u. Met Duitse ondertiteling.