Japanse fabriek van schoenpoets laat personeel poetsen

Japanse fabriek van schoenpoets laat personeel poetsen Tokio, 2 april. Op het hoofdkantoor van de Japanse schoensmeerproducent Colombus poetsen veertien nieuwe werknemers bij een inwijdingsceremonie de schoenen van oudere werknemers. Die hebben kort daarvoor uitgelegd hoe ze de schoensmeer van het bedrijf juist moeten gebruiken. Om hun nieuwe vaardigheid te oefenen, moeten de nieuwe werknemers de schoenen van hun instructeurs schoonvegen. Foto AFP Newly recruited employees (L) of Japanese shoe polishing cream maker Colombus polish senior employees' shoes, during an entrance ceremony at the company's headquarters in Tokyo, 02 April 2007. Fourteen newly hired employees learned how to use the company's shoe polishing cream from senior staff by having their shoes polished by them, and practiced their freshly learned skill by returning the favor polishing the senior employees' shoes. AFP PHOTO / Yoshikazu TSUNO AFP