Grootste baan met modeltreinen open

Grootste baan met modeltreinen open Rotterdam, 31 maart. Met het blazen op een trompet liet burgemeester Ivo Opstelten van Rotterdam gisteren de eerste modeltrein rijden in de grootste overdekte modelspoorbaan van Nederland, Railz Miniworld. Langs het spoor liggen typisch Rotterdamse activiteiten zoals de haven en de industrie. De treintjes passeren ook toeristische plekken in de regio zoals de molens van Kinderdijk. De nieuwe attractie (driehonderd vierkante meter) is toegankelijk voor het publiek. De organisatie verwacht dit jaar ongeveer 60.000 bezoekers. Foto Dirk-Jan Visser (Foto: Dirk-Jan Visser / Rotterdam: 30-03-2007) Railz Miniworld, de grootste overdekte modelbaan van nederland is vandaag geopend door Burgermeester Opstelten
Grootste baan met modeltreinen open Rotterdam, 31 maart. Met het blazen op een trompet liet burgemeester Ivo Opstelten van Rotterdam gisteren de eerste modeltrein rijden in de grootste overdekte modelspoorbaan van Nederland, Railz Miniworld. Langs het spoor liggen typisch Rotterdamse activiteiten zoals de haven en de industrie. De treintjes passeren ook toeristische plekken in de regio zoals de molens van Kinderdijk. De nieuwe attractie (driehonderd vierkante meter) is toegankelijk voor het publiek. De organisatie verwacht dit jaar ongeveer 60.000 bezoekers. Foto Dirk-Jan Visser (Foto: Dirk-Jan Visser / Rotterdam: 30-03-2007) Railz Miniworld, de grootste overdekte modelbaan van nederland is vandaag geopend door Burgermeester Opstelten Visser, Dirk-Jan