Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

Chelsea: Robben is lang uit de roulatie

Londen, 31 maart. Arjen Robben is door een knieblessure lang uit de roulatie. Dat heeft zijn coach bij Chelsea, José Mourinho, gisteren gemeld op de website van de Engelse kampioen. ”We zijn Robben een lange tijd kwijt. Hij moet een operatie aan zijn knie ondergaan. Met hem verliezen we een belangrijke speler, misschien wel voor de rest van het seizoen.” Robben was vorige week tegen Roemenië en Slovenië basisspeler bij Oranje. Na Robin van Persie is hij de tweede Nederlandse aanvaller en international in de Premier League die mogelijk dit seizoen niet meer in actie komt.