Moestuintje

Moestuintje Eigen Nieuws Dit zijn de moestuintjes in Hoogmade waar ik vriendinnetjes heb. In het voorjaar spitten we de aarde om. En over een poosje komen er weer planten, bloemen en groenten op. Ik maak ook altijd een eigen tuintje met goudsbloemen en margrieten. Voor de kabouters maak ik een gezellig holletje met eten. Alles heel klein. Bordjes en een ovenschaal van schelpen en tafeltje en stoeltje van een boomstronkje. Tuindersnieuws van Meike Westmaas, 7 jaar, uit Hoogmade

Eigen Nieuws

Dit zijn de moestuintjes in Hoogmade waar ik vriendinnetjes heb. In het voorjaar spitten we de aarde om. En over een poosje komen er weer planten, bloemen en groenten op. Ik maak ook altijd een eigen tuintje met goudsbloemen en margrieten. Voor de kabouters maak ik een gezellig holletje met eten. Alles heel klein. Bordjes en een ovenschaal van schelpen en tafeltje en stoeltje van een boomstronkje.

Tuindersnieuws van Meike Westmaas, 7 jaar, uit Hoogmade