Cul du sac

Cul du sac Eigen Nieuws Wij zijn Sophie en Jens en wij zijn in oktober 2006 in Oxford (Engeland) komen wonen. Ons huis staat in een cul du sac, dat is een straat die doodloopt en wij kunnen dus lekker buiten spelen. Fietsen is hier wat moeilijker dan in Nederland omdat we links moeten fietsen en er heuvels en geen fietspaden zijn. Wij zijn dan ook de enige kinderen die naar school fietsen samen met mama. Dan fietsen we soms op de stoep, dat is hier normaal. Wij hebben veel vriendjes en vriendinnetjes uit allerlei landen, uit Engeland, Duitsland en Nederland. In het weekend gaan we allebei hockeyen bij de Wildcats. We spelen ook wedstrijden. Wat wij typisch Engels vinden is: chutney, skateles, links rijden, veel zon, mooie natuur met heuvels, netjes in de rij staan bij de bus en op school én wilde dassen en fazanten! Nieuws uit het buitenland van Jens en Sophie de Jonge, 4 en 8 jaar, uit Oxford

Eigen Nieuws

Wij zijn Sophie en Jens en wij zijn in oktober 2006 in Oxford (Engeland) komen wonen. Ons huis staat in een cul du sac, dat is een straat die doodloopt en wij kunnen dus lekker buiten spelen. Fietsen is hier wat moeilijker dan in Nederland omdat we links moeten fietsen en er heuvels en geen fietspaden zijn. Wij zijn dan ook de enige kinderen die naar school fietsen samen met mama. Dan fietsen we soms op de stoep, dat is hier normaal. Wij hebben veel vriendjes en vriendinnetjes uit allerlei landen, uit Engeland, Duitsland en Nederland. In het weekend gaan we allebei hockeyen bij de Wildcats. We spelen ook wedstrijden. Wat wij typisch Engels vinden is: chutney, skateles, links rijden, veel zon, mooie natuur met heuvels, netjes in de rij staan bij de bus en op school én wilde dassen en fazanten!

Nieuws uit het buitenland van Jens en Sophie de Jonge, 4 en 8 jaar, uit Oxford