Beckhams terug in Londen voor Brits sportgala

Beckhams terug in Londen voor Brits sportgala Londen. Voetballer David Beckham arriveerde gisteravond met zijn vrouw Victoria bij Old Billingsgate aan de Thames in Londen. Daar vond de uitreiking van de Sport Industry Awards 2007 plaats, de ‘Oscars van de sportwereld’. Alle mensen die in de Britse sportwereld iets te betekenen hebben komen hier op af. Dit is het grootste netwerkevenement van de sportwereld en vindt nu voor de zevende keer plaats. Zo’n 1.200 mensen uit de wereld van de commerciële sport komen bijeen, evenals de meest beroemde sportmannen en sportvrouwen. Volgend seizoen stapt de Engelse voetbalinternational, die nu op de reservebank zit bij Real Madrid, over naar de Amerikaanse voetbalclub Los Angeles Galaxy. Stijlredacteur Adam Rapoport, van het modetijdschrift voor mannen GQ, hoopt dat Beckhams aanwezigheid de Amerikaanse sporters wat modegevoel zal kunnen bijbrengen. „Ik denk dat sporters goed reageren op competitie. Als iemand er beter uit ziet dan zijzelf, zullen ze hem willen evenaren.” (AP) Foto Toby Melville/Reuters Soccer player David Beckham and his wife Victoria arrive for the Sport Industry Awards 2007 at Old Billingsgate in central London March 29, 2007. The annual industry awards celebrates commercial achievement in British sport.REUTERS/Toby Melville (BRITAIN)
Beckhams terug in Londen voor Brits sportgala Londen. Voetballer David Beckham arriveerde gisteravond met zijn vrouw Victoria bij Old Billingsgate aan de Thames in Londen. Daar vond de uitreiking van de Sport Industry Awards 2007 plaats, de ‘Oscars van de sportwereld’. Alle mensen die in de Britse sportwereld iets te betekenen hebben komen hier op af. Dit is het grootste netwerkevenement van de sportwereld en vindt nu voor de zevende keer plaats. Zo’n 1.200 mensen uit de wereld van de commerciële sport komen bijeen, evenals de meest beroemde sportmannen en sportvrouwen. Volgend seizoen stapt de Engelse voetbalinternational, die nu op de reservebank zit bij Real Madrid, over naar de Amerikaanse voetbalclub Los Angeles Galaxy. Stijlredacteur Adam Rapoport, van het modetijdschrift voor mannen GQ, hoopt dat Beckhams aanwezigheid de Amerikaanse sporters wat modegevoel zal kunnen bijbrengen. „Ik denk dat sporters goed reageren op competitie. Als iemand er beter uit ziet dan zijzelf, zullen ze hem willen evenaren.” (AP) Foto Toby Melville/Reuters Soccer player David Beckham and his wife Victoria arrive for the Sport Industry Awards 2007 at Old Billingsgate in central London March 29, 2007. The annual industry awards celebrates commercial achievement in British sport.REUTERS/Toby Melville (BRITAIN) REUTERS

Voetballer David Beckham arriveerde gisteravond met zijn vrouw Victoria bij Old Billingsgate aan de Thames in Londen. Daar vond de uitreiking van de Sport Industry Awards 2007 plaats, de ‘Oscars van de sportwereld’.

Alle mensen die in de Britse sportwereld iets te betekenen hebben komen hier op af. Dit is het grootste netwerkevenement van de sportwereld en vindt nu voor de zevende keer plaats. Zo’n 1.200 mensen uit de wereld van de commerciële sport komen bijeen, evenals de meest beroemde sportmannen en sportvrouwen.

Volgend seizoen stapt de Engelse voetbalinternational, die nu op de reservebank zit bij Real Madrid, over naar de Amerikaanse voetbalclub Los Angeles Galaxy.

Stijlredacteur Adam Rapoport, van het modetijdschrift voor mannen GQ, hoopt dat Beckhams aanwezigheid de Amerikaanse sporters wat modegevoel zal kunnen bijbrengen. „Ik denk dat sporters goed reageren op competitie. Als iemand er beter uit ziet dan zijzelf, zullen ze hem willen evenaren.” (AP)