7 Drinken

Nooit meer gestuntel: de Dunk mug Mok met koekjesvak www.mocha.uk.com/shop
Nooit meer gestuntel: de Dunk mug Mok met koekjesvak www.mocha.uk.com/shop

Dunk mug

www.mocha.uk.com/shop, 22,10 euro excl. verzendkosten

„Koekje erbij?” was lange tijd de reclameleus van een bekende koekjesfabrikant. Met de Dunk mug zal je zeker nooit meer vergeten om een koekje bij de koffie, thee of warme chocolademelk te nemen. Het object is namelijk beker en koekjeshouder in één. Onder de witte mok zit een kleine ruimte waarin je een paar biscuitjes, stroopwafels of een sprits kan schuiven. Dus nooit meer gestuntel met warme dranken terwijl je ergens onder je arm geklemd een rol koekjes of een koektrommel probeert vast te houden. Voordat je de Dunk mug gaat bestellen, is het raadzaam om erbij stil te staan of je de linkshandige of rechtshandige mok wilt kopen. Kies je namelijk de verkeerde, dan zullen de koekjes, als je de mok naar je mond brengt, zo uit de houder glijden en op je schoot vallen. De koekmok is verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, mintgroen, lichtblauw en lila. (RH)

Met bijdragen van Renée Heidekamp en Thalia Verkade