Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

5 WORKSHOP

Ontwerp je eigen poster: Vooroordelen De werkelijkheid is meestal leuker Loesje
Ontwerp je eigen poster: Vooroordelen De werkelijkheid is meestal leuker Loesje Loesje

‘Zó doet Loesje dat!’

Den Haag: Museum voor Communicatie. Zondag 13.00 & 15.00u. Duur: ca. 45 minuten. Toegang: museumentree (6 euro). www.muscom.nl

Ontdek de tekstschrijver in jezelf tijdens de workshop Loesje teksten en posters maken met het Loesje-team. Wie kent ze niet, de teksten van Loesje, op posters, kalenders, agenda’s, noem maar op. Kort en krachtig, soms kritisch, maar vrijwel altijd zijn het doordenkertjes die een glimlach tot gevolg hebben. De teksten lijken eenvoudig om te maken, maar is dat ook zo? Op zondag kom je er achter.