5 overwerken

Foto Pepijn van den Broeke Mediacentrale Groningen 4/11/2005 8 uur overwerken. foto: Pepijn van den Broeke Broeke, Pepijn van den

Acht uur overwerken voor het goede doel

www.achtuuroverwerken.nl.

Doen aan liefdadigheid was nog nooit zo leerzaam. In plaats van het geven van geld kan je je eigen creatieve talent inzetten voor een campagne voor het goede doel. Vanavond organiseert Nieuwe Garde, een netwerk voor jong creatief talent, het zogenoemde 8UO (acht uur overwerken) project. Met dit project kunnen jij en andere creatievelingen concepten bedenken voor organisaties die doorgaans weinig financiële middelen hebben om een reclamebureau in te schakelen. De deelnemers worden begeleid door experts op het gebied van communicatie, vormgeving of multimedia. Vanavond tussen 18.30 en 02.30 uur kan je je in Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Groningen of Rotterdam inzetten voor het project. Maar het volgen van de vorderingen via internet is ook mogelijk. 8UO steunt onder andere: OneMen, het Emma Kinderziekenhuis en de Bart Foundation. (RH)