Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Boeken

4 POËZIE

Sven Ratzke Foto John Kraft
Sven Ratzke Foto John Kraft Kraft, John

27ste Nacht van de Poëzie

Utrecht: Vredenburg. Zaterdag 20.00-03.00u. Prijs: 29,50 euro. Res: 030-2314544; www.vredenburg.nl

Tijdens de 27ste Nacht van de Poëzie lezen meer dan twintig Nederlandstalige dichters uit België en Nederland van acht uur ’s avonds tot drie uur ’s nachts voor uit eigen werk. De voordrachten worden afgewisseld door muzikale en andere entr’actes. Met o.a. Rutger Kopland, Ingmar Heytze, Alex van Warmerdam en Gert Vlok Nel. Vast onderdeel van de Nacht is de boekenmarkt, die in de foyer is ingericht. De presentatie is in handen van Piet Piryns en Menno Wigman.