Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

Cultuur

3 MUZIEKFESTIVAL

FRET Alive!

Tilburg: 013, vrijdag vanaf 18.30u. Amsterdam: de Melkweg, zondag vanaf 19.00u. Kaarten: 15 euro.

Het festival FRET Alive! biedt een staalkaart van wat er in Nederland zoal aan interessante en talentvolle bands te zien is. Vanavond in 013: Intwine, Postman, C-Mon & Kypski, A Balladeer, Malle Pietje And The Bimbos, zZz, Lefties Soul Connection, Relax, Lucky Fonz III, Luie Hond, The Undeclinables, Matik, Moke, Good Things End en Green Hornet. Op zondag staan Intwine, C-Mon & Kypski, a balladeer, Lefties Soul Connection, Green Lizard, Dice Cream, Malle Pietje and The Bimbos en Nina geprogrammeerd in de Melkweg.