1 Uit eten met iens

De Smickel Pannenkoeken

Lange Brinkweg 26, SoestTelefoon (035) 601 65 27Keuken open 12.00-20.00Minimum vaste menuprijs 5,60 euro Categorie: kindvriendelijk

De Smickel Pannenkoeken heeft alles wat je van een echte pannenkoekenboerderij mag verwachten: een oude boerderij ingericht met boerenwerktuigen en zand op de vloer. Bij uitstek geschikt om met kinderen heen te gaan. Ook voor kinderen die allergisch zijn voor koemelk maken ze een pannenkoek op basis van sojamelk! (Wel van tevoren even doorgeven). Zeker het proberen waard is de panza: pannenkoeken die als pizza’s worden afgebakken.

goed | Ik heb hier heerlijk pannenkoeken gegeten. De specialiteiten zijn aan te bevelen. De kinderpannenkoek is net zo groot als de normale. Bij de hartige pannekoeken wordt het beleg (kaas en spek) lekker meegebakken. Absoluut een aanrader. (05-01-2007 Y. V. te de Bilt)

goed | De pannenkoeken zijn hier heerlijk en er is zoveel keus! Ook degene die niet van pannenkoeken houden kunnen hier lekker eten. De bediening is redelijk. Soms moet je wat lang op je eten wachten, maar dat is het uiteindelijk wel waard! (04-11-2006 J. R. te Huizen)

Eet en recenseer mee via www.nrc.nl/iens