Vallende ster

Vallende ster Het Onafhankelijk Toneel brengt een bewerking van Bernlefs novelle Vallende ster, over de laatste dagen van variété-artiest Wim Witteman. Tegenspelers van acteur René van ’t Hof zijn vooral de dingen. Van ’t Hof speelt ermee als een clown. De begenadigde mimespeler valt samen met zijn personage. Van ’t Hof, bekend van Carver, beheerst de kunst van het stomme spel als geen ander. Alles is nieuw en elke beweging kost moeite – daarop berust zijn act. T/m 22 april O.T. Theater, Rotterdam. Inl 010-4769029 of www.ot-rotterdam.nl. foto Leo van Velzen Rotterdam, 14-02-07. Gerrit Timmers en Rene van 't Hof repeteren een nieuwe voorstelling van het Onafhankelijk Toneel. Foto Leo van Velzen NrcHb Velzen, Leo van

Het Onafhankelijk Toneel brengt een bewerking van Bernlefs novelle Vallende ster, over de laatste dagen van variété-artiest Wim Witteman. Tegenspelers van acteur René van ’t Hof zijn vooral de dingen. Van ’t Hof speelt ermee als een clown. De begenadigde mimespeler valt samen met zijn personage. Van ’t Hof, bekend van Carver, beheerst de kunst van het stomme spel als geen ander. Alles is nieuw en elke beweging kost moeite – daarop berust zijn act.

T/m 22 april O.T. Theater, Rotterdam. Inl 010-4769029 of www.ot-rotterdam.nl.