Tragedie

Tragedie Regisseur Gerardjan Rijnders richt in zijn toneelstuk Tragedie zijn onvrede op de onverschilligheid. Hij plaatst vijf acteurs als koor van Griekse goden onbereikbaar ver weg. Ze zijn de menselijke ellende moe en weigeren in te grijpen. Maar de vier hoofdpersonen aanvaarden dat niet en krijsen om aandacht. Er is geen oplossing mogelijk in dit zwarte montagetheater. Decorontwerper Marc Warning maakte een reusachtig bassin waaruit fonteinen opspatten. De wereld gaat ten onder. T/m 14 april. Inl: www.toneelgroepamsterdam of 020-5205320

Regisseur Gerardjan Rijnders richt in zijn toneelstuk Tragedie zijn onvrede op de onverschilligheid. Hij plaatst vijf acteurs als koor van Griekse goden onbereikbaar ver weg. Ze zijn de menselijke ellende moe en weigeren in te grijpen. Maar de vier hoofdpersonen aanvaarden dat niet en krijsen om aandacht. Er is geen oplossing mogelijk in dit zwarte montagetheater. Decorontwerper Marc Warning maakte een reusachtig bassin waaruit fonteinen opspatten. De wereld gaat ten onder.

T/m 14 april. Inl: www.toneelgroepamsterdam of 020-5205320