Passiemuziek

Passiemuziek In de Rotterdamse Laurenskerk spelen leden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest o.l.v. Igor Gruppman het indrukwekkend langzame Die sieben letzte Worte Unseres Erlösers am Kreuze van Joseph Haydn en De zeven woorden van Sofia Goebaidoelina. 3, 4 april 20u15 Laurenskerk Rotterdam res 010 2171717 De 62ste jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion in de fraai gerestaureerde Grote Kerk in Breda vindt dit jaar plaats op 3 april 19u olv Fokko Oldenhuis. Inl.: www.mpbreda.nl Igor Gruppman, conductor and violin soloist Igor Gruppman, conductor of the Orchestra at Temple Square for the 2003-2004 season © 2007 Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved. Intellectual Reserve, Inc.

In de Rotterdamse Laurenskerk spelen leden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest o.l.v. Igor Gruppman het indrukwekkend langzame Die sieben letzte Worte Unseres Erlösers am Kreuze van Joseph Haydn en De zeven woorden van Sofia Goebaidoelina.

3, 4 april 20u15 Laurenskerk Rotterdam res 010 2171717

De 62ste jaarlijkse uitvoering van de Matthäus Passion in de fraai gerestaureerde Grote Kerk in Breda vindt dit jaar plaats op 3 april 19u olv Fokko Oldenhuis.

Inl.: www.mpbreda.nl