Monastery

Monastery Een moeder raakt steeds meer in de greep van Alzheimer en haar zoon, Per Anderman, houdt een podcast bij „om de waanzin een plaats te wijzen”. De stem van Per Anderman leidt ons door de documentaire van Jaap van Heusden Anderman, een mooie korte documentaire, die als voorfilm bij The Monastery - Mr. Vig and the Nun wordt vertoond. Een ingewikkeld verhaal over een op kabouter Plop lijkende man die zijn lekke kasteel in gereedheid moet brengen voor een bezoek van een gezant van de patriarch van de Russisch-orthodoxe kerk. In: 9 bioscopen scene uit de documentaire The Monastery: Mr. Vig and the Nun (2006) FOTO: Cinema Delicatessen Cinema Delicatessen

Een moeder raakt steeds meer in de greep van Alzheimer en haar zoon, Per Anderman, houdt een podcast bij „om de waanzin een plaats te wijzen”. De stem van Per Anderman leidt ons door de documentaire van Jaap van Heusden Anderman, een mooie korte documentaire, die als voorfilm bij The Monastery - Mr. Vig and the Nun wordt vertoond. Een ingewikkeld verhaal over een op kabouter Plop lijkende man die zijn lekke kasteel in gereedheid moet brengen voor een bezoek van een gezant van de patriarch van de Russisch-orthodoxe kerk.

In: 9 bioscopen