Miljardairs zetten haardos op het spel in worstelgevecht

Miljardairs zetten haardos op het spel in worstelgevecht New York, 29 maart. Directeur Vince McMahon (linkerfoto, rechts) van tv-station World Wrestling Entertainment tikt vastgoedmagnaat Donald Trump (linkerfoto, links) op de neus en wordt vervolgens hardhandig verwijderd door Trumps bodyguard (rechterfoto). Zondag gaan de twee zakenlui elkaar ook figuurlijk te lijf tijdens het ‘Gevecht tussen de Miljardairs’, dat onderdeel is van worstelbijeenkomst Wrestlemania. Beide mannen worden vertegenwoordigd door een worstelaar. De zakenman van wie de worstelaar verliest, scheert zijn hoofd kaal, hebben de mannen toegezegd. Het geld dat ze ervoor krijgen, gaat naar een goed doel. McMahon daagde Trump uit voor de wedstrijd omdat hij hem „elitair” vindt en Trump het volgens hem verdient om vernederd te worden. Foto’s AP Associated Press