Feestdag

Ook zo moe van al die ‘feestdagen’? Secretaressedag, dierendag, dag van het levenslied, dag van de meteorologie. Probeer een gekke feestdag te verzinnen en hij bestaat al. Op de website Dag van de Dag is elke dag een bijzondere dag. Want niet gisteren of morgen kun je iets laten gebeuren, maar alleen vandaag, schrijven de makers op de site. Ze pleiten voor een Nationale Dag van de Dag. Enerzijds is Dag van de Dag bedoeld als parodie op al die dagen van, anderzijds proberen de initiatiefnemers daadwerkelijk een omslag te bewerkstelligen bij de bezoekers van hun site: ze willen mensen stimuleren hun dagelijkse sleur te doorbreken. Voor het geval de bezoekers niet weten hoe ze meer ‘schwung’ in hun leven moeten brengen, krijgen ze wat tips mee. Voorbeelden: zeg al je lidmaatschappen op! Lees de gedachten van anderen hardop! Weiger om vandaag vrouwen een hand te geven! Boek een last-minute.

Meer informatie op www.dagvandedag.nl