Djokovic neemt revanche op Nadal

MIAMI, 29 maart. Tennisser Novak Djokovic heeft gisteravond in de kwartfinales van het masterstoernooi in Miami de als tweede geplaatste favoriet Rafael Nadal verslagen. De Serviër nam in twee sets (6-3 en 6-4) revanche voor de nederlaag tegen de Spanjaard onlangs in de finale van Indian Wells. Ook de Brit Andy Murray heeft de halve eindstrijd bereikt. Zijn Amerikaanse opponent Andy Roddick, als derde geplaatst, gaf in de eerste set op wegens een blessure aan de linkerbil. Murray stond op dat moment met 5-3 voor. In het vrouwentoernooi behield de Amerikaanse Serena Williams door winst in de kwartfinales op de Tsjechische Nicole Vaidisova zicht op haar vierde titel in Miami, dat ook bekendstaat als de vijfde Grand Slam. Williams won met veelzeggende cijfers: 6-1 en 6-4.