De Graaf Monte Cristo

De Graaf Monte Cristo Het Nationale Toneel brengt een bewerking van de 19de-eeuwse avonturenroman De Graaf van Monte Cristo van Alexandre Dumas. Stefan de Walle speelt de hoofdrol van de mysterieuze, schatrijke edelman, die als een op Aarde neergedaalde god der wrake de Parijse beau monde op zijn kop zet. Onder al zijn façades zit een verbitterde man. Lekkere toneelavond, waarbij de snelle korte scènes vol ingewikkelde plotwendingen geen tijd laten voor enig karakterverdieping. Tournee t/m 9 juni. Inl. 070-3181444 of www.nationaletoneel.nl. foto Leo van Velzen Den Haag, 10-03-07. Beelden van "De Graaf van Monte Cristo" van Alexandre Dumas door het Nationale Toneel. Regie Johan Doesburg. Foto Leo van Velzen Velzen, Leo van

Het Nationale Toneel brengt een bewerking van de 19de-eeuwse avonturenroman De Graaf van Monte Cristo van Alexandre Dumas. Stefan de Walle speelt de hoofdrol van de mysterieuze, schatrijke edelman, die als een op Aarde neergedaalde god der wrake de Parijse beau monde op zijn kop zet. Onder al zijn façades zit een verbitterde man. Lekkere toneelavond, waarbij de snelle korte scènes vol ingewikkelde plotwendingen geen tijd laten voor enig karakterverdieping.

Tournee t/m 9 juni. Inl. 070-3181444 of www.nationaletoneel.nl.